Criminalul de la Caracal acceptă arestul preventiv. Avocat: Există suspiciuni cu privire la alte crime

Criminalul de la Caracal acceptă arestul preventiv. Avocat: Există suspiciuni cu privire la alte crime

Gheorghe Dincă a retras contestaţia privind măsura arestului preventiv FOTO Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Gheorghe Dincă a hotărât să-şi retragă contestaţia privind arestul preventiv. Avocatul său a făcut declaraţii şi în privinţa operaţiunilor desfăşurate ieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Avocatul lui Gheorghe Dincă a confirmat că anchetatorii cercetează şi alte piste, alte crime neelucidate până în prezent, şi care au legătură prin prisma modului de operare. 

„Suspiciuni există din partea domnilor anchetatori, sigur că da, asta pot să vă confirm, dar dânşii vor face cercetări şi vor decide. Este vorba de  modus operandi, da“, a spus avocatul Bogdan Alexandru.

Ştirea iniţială

Criminalul a fost scos din arestul Poliţiei şi dus la DIICOT Craiova în această dimineaţă, unde a fost chemat să semneze acordul pentru o expertiză psihiatrică. De la DIICOT  Craiova, însoţit de avocat, a plecat la curte ade Apel Craiova unde îşi va retrage contestaţia la arestul preventiv, pe care a formulat-o chiar de la momentul pronunţării juecătorului, dar înainte de a-şiu recunoaşte cele două crime.

„Clientul îşi va retrage contestaţia împotriva măsurii arstării preventive pe care a depus-o înainte ca el să-şi recunoască faptele. Ieri nu s-a pus problema că şi-a bătut joc de autorităţi ( n.r.  - când s-a mers în zona Corabia), ci nu a mai ştiut să explice cu precizie traseul pe care l-a făcut. Reconstituirea se va relua“, adeclarat avocatul din oficiu al inculpatului, Bogdan Alexandru. 

Pe surse a venit informaţia că în casa criminalului poliţiştii ar fi găsit un telefon pe care mama fetei găsită morată în Craiova, în parcul Romanescu, în urmă cu patru ani, l-ar fi recunoscut ca fiind al fiicei ei şi că, astfel, Gheorghe Dincă ar fi cercetat într-un al treilea dosar de omor, însă oficial informaţia nu a fost confirmată.

CITIŢI ŞI: Ce s-a întâmplat în maşina criminalului din Caracal după ce s-a urcat Alexandra. „Am lovit-o, i-am pus o şapcă pe cap şi bandă adezivă pe ochi“

VIDEO Anchetatorii au ajuns cu criminalul din Caracal într-un loc pustiu de lângă Corabia. Nu s-a găsit nimic

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: