Alte două cazuri pozitive la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. Testările continuă

Alte două cazuri pozitive la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt. Testările continuă

După ce în ultimele două zile au apărut 13 cazuri pozitive în rândul angajaţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, alte două teste pozitive au fost transmise astăzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numărul angajaţilor testaţi pozitiv, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, a ajuns la 15. Primii 13 au fost deja internaţi în spital, marţi fiind testate 50 de persoane. Pentru 30 dintre ele rezultatul a fost comunicat ieri, 12 fiind pozitivi, pentru alţi 20 angajaţi rezultatele au ajuns astăzi, alte două cazuri fiind pozitive. Toţi sunt colegi de tură cu primul caz confirmat.

În urma celor constatate s-a decis testarea tuturor angajaţilor SJA Olt.

Focarul de coronavirus a pornit la Ambulanţa Olt de la o asistentă internată în prezent într-un spital din Argeş. Femeia făcea naveta de la Mioveni la Slatina cu diverse mijloace de transport, suspiciunea fiind că aşa a şi contractat virusul. Ultima zi de lucru a asistentei de 45 ani, înainte de internarea în spital, a fost cea de sâmbătă, când a lucrat în tură de noapte. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: