Prefectul de Sibiu şi o angajată de la Paşapoarte, testaţi pozitiv la Covid-19. Ce măsuri au dispus medicii

Prefectul de Sibiu şi o angajată de la Paşapoarte, testaţi pozitiv la Covid-19. Ce măsuri au dispus medicii

Prefectul Mircea Creţu FOTO Instituţia Prefectului  Sibiu

Potrivit unui comunicat transmis marţi de instituţie, starea prefectului Mircea Creţu este una bună şi va fi tratat în izolare. Patru persoane care au fost în contact direct cu oficialul au intrat în carantină pentru 14 zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întreg personalul Prefecturii Sibiu va fi testat, după ce prefectul şi o angajată de la Serviciul Paşapoarte au fost confirmaţi cu noul coronavirus. De asemenea, instituţia este dezinfectată. Starea de sănătate a prefectului Mircea Creţu este stabilă, e izolat cu tratament.

”În ceea ce priveşte starea de sănătate a domnului prefect, acesta este stabil, va sta în izolare cu tratament specific. Întrucât ieri o colega de la Serviciul Pasapoarte a fost pozitivă la ora 17:00 s-a făcut dezinfecţie în întreaga instituţie”, a transmis, marţi, Prefectura Sibiu.

Potrivit sursei citate, întreg personalul Instituţiei Prefectului va fi testat.

”La acest moment sunt în carantină un număr de 4 persoane, acestea interacţionând mai mult cu domnul prefect în ultimele zile. De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică a demarat o ancheta epidemiologică în urma căreia se vor lua, dacă se impun şi alte măsuri de prevenire şi combatere a răspândirii SARS CoV-2. În ceea ce priveşte vizitele în teritoriu de săptămâna trecută, la acest moment vă putem comunica faptul că s-au respectat măsurile de prevenţie”, a mai transmis Prefectura.

Prefectul Mircea Creţu a fost confirmat cu noul coronavirus în cursul zilei de luni. El a avut în zilele de dinainte mai multe deplasări în judeţ, la consttuirea unor consilii locale.

Vă recomandăm şi:

Acuzaţii grave după moartea unui pacient în spitalul din Sibiu. S-a infectat cu SARS-COV-2 după internare: „Îmi spunea că este lagăr de exterminare”

Salamul de Sibiu, la mare căutare în pandemie: producţia rămâne ridicată, la 3.000 tone/an

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările