Râmnicu Vâlcea: Oltchim a obţinut victoria în faţa formaţiei HCM Roman

Râmnicu Vâlcea: Oltchim a obţinut victoria în faţa formaţiei HCM Roman

Râmnicu Vâlcea: Oltchim a obţinut victoria în faţa formaţiei HCM Roman

Campioana României a câştigat partida din etapa a III-a a sezonului, disputată pe teren propriu, cu 35-23 (17-8).


“Galacticele” au început lejer partida, reuşind să se distanţeze de adversarele lor după 20 de minute, intrand la vestiare cu o diferenţă de nouă goluri. Partea secundă a fost dominată tot de formaţia vâlceană, scorul final fiind 35-23 în favoarea campioanelor. Cu gândul la meciurile din CHampions League, tehnicianul Radu Voina nu a avut stare pe banca tehnică, fiind nemulţumit de evoluţia anumitor jucătoare. “Victoria nu a fost pusă la îndoială, însă am avut jucătoare care au tratat această partidă cu o oarecare relaxare şi nu este bine, pentru că toate trebuie să muncească la fel” a declarat antrenorul Oltchimului la sfârşitul partidei.
În urma acestei etape, Liga Naţională va lua pauză până pe trei octombrie, pentru meciurile Naţionalei României de la Cupa Mondială din Danemarca. ”De mâine se vor prezenta la lot 11 jucătoare de la Oltchim şi împreună cu celelalte handbaliste convocate vom aborda meciurile de la Aarhaus. Partidele vor fi de altă anvergură dar vom încerca să facem o figură bună la această competiţie” a spus Voina.

Jucătoarele care au marcat pentru Oltchim: Maier 7 (2), Stanca 6, Ţăcălie 3, Neagu 3, Vădineanu 3 (3), Vizitiu 3, Meiroşu 2, Szucs 2, Manea 2, Elisei 2, Puşcaşu 1, Gatzel 1.

Celelalte rezultate din etapa a III-a a Ligii Naţionale:

HC Dunarea Brăila - CSM Cetate Deva 32-27

Ştiinţa Bacău - Rulmentul Braşov 28-36

HCM Baia Mare - Universitatea Reşita 35-25

Universitatea Jolidon Cluj - HCM Buzău 37-23 

Rapid CFR Bucureşti - HC Oţelul Galaţi 25-37

HC Zalău - Tomis Constanta 27-22

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: