Bărbat înjunghiat în inimă şi plămân. Ce eforturi uriaşe au făcut medicii din Piteşti ca să-l salveze VIDEO

Bărbat înjunghiat în inimă şi plămân. Ce eforturi uriaşe au făcut medicii din Piteşti ca să-l salveze VIDEO

Chirurgul Alexandru Stoian. Sursă SJU Piteşti

O tentativă de omor a avut loc vineri seara în Argeş, când un bărbat a fost înjunghiat de un altul în organe vitale. Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti l-au salvat după o operaţie dificilă, care a durat trei ore.

Sângerosul incident a avut loc într-un apartament din Piteşti, unde, pe fondul unor altercaţii, un bărbat de 54 de ani a fost înjunghiat. 
 

Plagă de 20 de centimetri

Cu o plagă de 20 de centimetri şi şanse minime de supravieţuire, bărbatul a fost dus de echipajul de intervenţie la  Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti.
 
"Viaţa unui bărbat de 54 de ani, care fusese înjunghiat în organe vitale, a fost salvată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti (SJUP) de către chirurgul toracic Alexandru Stoian. Din echipa care a intervenit au făcut parte şi medicul anestezist Petru Bulgar, dar şi chirurgul Tudor Stoian", precizează Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al SJU Piteşti. 
  
În prezent, pacientul este internat în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, cu o evoluţie bună, urmând să fie detubat, după ce a fost operat seara trecută (vineri, 24 iunie 2022), timp de trei ore.
 
"De cinci ani, de când lucrează în judeţul Argeş, în cadrul SJUP, medicul Alexandru Stoian a reuşit să se remarce prin intervenţii în premieră şi salvarea multor vieţi. Este singurul chirurg toracic din Argeş, venind şi în sprijinul pacienţilor din Vâlcea, acolo unde nu există o astfel de specialitate", mai precizează Cristina Cazacu. 


Chirurgul Alexandru Stoian. Sursă SJU Piteşti
 
Inspectoratul Judeţean de Poliţie  Argeş face cercetări în acet caz.
 
Ştire în curs de actualizare.
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările