VIDEO Mircea Dinescu şi-a cântat poeziile la târgul de carte „Libris“ Neamţ

VIDEO Mircea Dinescu şi-a cântat poeziile la târgul de carte „Libris“ Neamţ

Mircea Dinescu îşi cântă poemele

Scriitorul a făcut spectacol la lansarea celui mai recent volum de poezie intitulat „Femeile secolului trecut". Vezi aici recitalul său muzical şi dialogul cu publicul care a umplut spaţiul unde este organizat târgul de carte.

În faţa unei asistenţe numeroase, Mircea Dinescu a făcut show la prezentarea volumului „Femeile secolului trecut". Poetul a oferit publicului un recital muzical acompaniat de muzica de pe compact discul care însoţeşte cartea. La cererea publicului, Dinescu a oferit şi un „bis" cu poemul „Şapte mere-ntr-o basma":

Savuros a fost şi dialogul pe care Mircea Dinescu l-a avut cu pietrenii veniţi la lansarea volumului de poezie, sau detaliile de culise ale emisiunii tv pe care poetul a realizat-o cu analistul politic Stelian Tănase:

În acelaşi cadru, scriitorul a lansat şi colecţia „Poezii pe sticlă", împreună cu „Vinul lui Dinescu".

Manifestarea găzduită în spaţiul Galeriei de Artă Modernă (Starea Civilă) este  organizată de Consiliul Judeţean, Societatea Scriitorilor din judeţul Neamţ şi Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ.  Colaboratorii manifestării sunt Bibliopolis, Revista „Sinteze" şi Uniunea Artiştilor Plastici, filiala Neamţ.

Râmâi pe neamt.adevarul.ro pentru detalii despre programul celor patru zile ale Târgului de Carte „Libris", eveniment la care „Adevărul Holding" este partener media.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările