Doi traficanţi, reţinuţi de DIICOT Iaşi după ce au „importat” în România mari cantităţi de droguri

Doi traficanţi, reţinuţi de DIICOT Iaşi după ce au „importat” în România mari cantităţi de droguri

Drogurile găsite în urma percheziţiilor domiciliare de la Iaşi  FOTO DIICOT - Poliţia Română

Anchetatorii au găsit, în urma unor percheziţii făcute la locuinţele lor, aproape 1.500 de comprimate de MDMA (ecstasy).

Ştiri pe aceeaşi temă

Două persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Iaşi pentru introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc. 

„Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, la data de 25.09.2020, cei doi inculpaţi au expediat din Bruxelles, Belgia, un colet, prin intermediul unei firme de transport internaţional de persoane, în care se afla o cantitate mare de comprimate de MDMA, aceştia deplasându-se spre România cu acelaşi autocar ce a transportat coletul", se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.
 
Joi, 1 octombrie, procurorii DIICOT Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi au făcut două percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 1.450 de comprimate MDMA (ecstasy), 8,56 grame de fragmente de comprimate MDMA (ecstasy), precum şi alte bunuri care au legătură cu activitatea infracţională.
 

Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările