Surpriza făcută de pompieri unui copil de şapte ani, aflat cu caprele la păscut în Munţii Apuseni

Surpriza făcută de pompieri unui copil de şapte ani, aflat cu caprele la păscut în Munţii Apuseni

Alex, copilul căruia pompierii i-au făcut o surpriză de sărbături. FOTO: ISU Hunedoara.

Alex, un copil de şapte ani dintr-un sat aflat la poalele Munţilor Apuseni, a avut parte de o zi pe care nu o va uita, după ce a primit vizita pomiperilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alex, un băieţel de 7 ani, dintr-un sat pierdut pe culmile munţilor Apuseni, a avut parte de o întâlnire pe care o va ţine minte toată viaţa.

„Alex era cu caprele la păscut într-o poiană din apropierea casei când a văzut pe drumul abrupt, şerpuit şi.plin de gropi apropiindu-se o caravană cum nu mai văzuse niciodată. A alergat într-un suflet în întâmpinarea celor 7 maşini roşii de pompieri şi autoturisme de teren ale Staţiei Brad şi ale Clubului Sportiv Offroad Brad. S-a îmbujorat de emoţie şi ochii i-au sclipit când din maşinile mari au început să apară pompieri şi voluntari încărcaţi cu bunătăţi, jucării şi cadouri de Crăciun. Alex s-a entuziasmat când a urcat la volanul autospecialei iar un pompier i-a arătat cum funcţionează pistolul de refulare a apei. I-a povestit ofiţerului că şi el este un fel de pompier atunci când, în perioada secetoasă, îşi ajută tatăl să umple fântâna cu apă cu ajutorul unei pompe”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Alături de Alex alţi zeci de copii şi seniori singuri ce trăiesc în satele izolate din comunele Ribiţa, Bulzeştii de Sus şi Blăjeni au fost vizitaţi de pompieri şi voluntari încărcaţi cu cadouri de sărbători, a adăugat reprezentanta ISU Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Satul din inima munţilor, cu şosea nouă şi iluminat modern, unde oamenii înfruntă haitele de lupi VIDEO

Fabrica de mobilă a chinezilor, interzisă de câţiva localnici. Povestea investiţiei de 20 de milioane de euro

COVID 19 în judeţul Hunedoara. Deva a rămas singurul municipiu cu peste trei cazuri la mie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările