Spitalul din Hunedoara va avea 142 de locuri noi de parcare. Investiţia se ridică la 1,4 milioane de lei

Spitalul din Hunedoara va avea 142 de locuri noi de parcare. Investiţia se ridică la 1,4 milioane de lei

Spitalul din Hunedoara.

O parcare cu peste 140 de locuri va fi construită în faţa Spitalului municipal din Hunedoara. Investiţia se ridică la 1,4 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spitalul municipal Hunedoara a scos la licitaţie publică lucrările de amenajare a zonei din faţa unităţii medicale. Investiţia este estimată la peste 1,4 milioane de lei, fără TVA.

„Sunt prevăzute servicii de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţie lucrări pentru amenajarea unui număr de 142 locuri de parcare pentru fluidizarea traficului din zona Spitalului Municipal Hunedoara. Lucrările propuse se vor executa pe o suprafaţă de 8.165 mp.  Suprafaţa totală a trotuarelor va fi de 375 mp. Drumurile de acces la parcări şi accesurile auto vor fi în suprafaţă de 5174,30 mp. Se vor planta pomi decorativi cu rol de orientare în incinta parcării”, se arată în anunţul publicat de municipalitate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Problema nerezolvată a spitalului din Deva după investiţii de 100 de milioane de lei. Ce soluţii sunt propuse

Revolta unui paznic din spital: „Medicii dorm şi nu vor să fie deranjaţi când vin bolnavii la Urgenţă”

Tânără revenită în ţară după opt ani în Dubai: „Aici eşti umilit la uşile doctorilor. Stai cu orele să te vadă cineva, dar pe toţi îi doare în fund”

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: