Revolta consilierei unui deputat PSD faţă de protestatari: „Am o greaţă de dau în hepatită. V-aş teleporta pe toţi în India”

Revolta consilierei unui deputat PSD faţă de protestatari: „Am o greaţă de dau în hepatită. V-aş teleporta pe toţi în India”

Alisa Bencău. SURSA: blogul alisabencau.wordpress.com

Alisa Bencău, o tânără  angajată la cabinetul deputatului PSD, Ilie Toma, a revoltat o comunitate întreagă prin mesajele jignitoare adresate celor care au ieşit în stradă, pentru a protesta împotriva Guvernului României: „Bătăuşi. Huligani. Drogaţi. Răzvrătiţi. Anti-sistem”, i-a catalogat tânăra consilieră pe â protestatari. „Am o greaţă de dau în hepatită. V-aş teleporta pe toţi în India” a fost un alt mesaj al acesteia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajul unei tinere consiliere la cabinetul parlamentar al deputatului Ilie Toma a stârnit o adevărată revoltă în on-line.

Alisa Bencău a relatat, pe blogul său şi pe grupul pe care îl administrează pe Facebook două comentarii care au stârnit numeroase reacţii.

„Aseară, într-o ţară democrată, în Hunedoara, mi-am pus gluga în cap şi am trecut pe lângă cu stomacul strâns. Mulţi mă cunoşteau şi ştiu că sunt pesedistă. Pesedistă, adică majoritară. Totuşi, am lăsat capul în jos şi am trecut cu frică înspre maşină. Căţelul meu era în maşină, am lăsat capul în jos şi m-am grăbit să îl iau în braţe, pentru că îi era frică de hăuieli. Mi-a trecut prin cap că, dacă îmi cunoaşte cineva maşină, îmi trage o cheie. Strigau toţi: „Muriţi în chinuri, comuniştilor!” Asta e statul de drept. Asta e democraţia. Doamne fereşte!”, a scris consiliera parlamentarului Ilie Toma, Alisa Bencău, pe grupul Societatea Civilă Hunedoara, la scurt timp după încheierea mitingului din Hunedoara, la care au participat circa 300 de oameni.

„Lângă protestatari, am fi vrut să-i vedem şi pe cei care sărbătoreau victoria ciumei roşii, dar nu s-au văzut că nu e aprins iluminatul. Oare cum se simt acum?”, i-a răspuns unul dintre hunedoreni. Consiliera a avut o reacţie pe măsură: „Scârbiţi de ciumele de voi. Aşa ne simţim(...). „Am o greaţă de dau în hepatită. V-aş teleporta pe toţi în India”, le-a transmis tânăra protestatarilor.

Mesajul care i-a revoltat pe hunedoreni

Alisa Bencău a şters apoi postarea, dar a continuat mesajele jignitoare pe blogul său. „Bătăuşi. Huligani. Drogaţi. Răzvrătiţi. Anti-sistem. Fără ocupaţie. Anarhişti, le-aş spune. Liberalişti, îşi spun. Nu generalizez şi nu spun că toţi care hăuie pe străzi de vreo lună sunt la fel. Ăştia sunt cei pe care îi cunosc eu. O bună parte se droghează la greu, deci încalcă constant legea de ani de zile.  Nu suportă poliţia şi legile. Dar ce contează? Ei vor puşcăriaşii în puşcărie. O altă categorie sunt ăia care blestemă orice le iese în cale şi nu e asemeni lor. Dar ce contează, ei apără statul de drept. Alţii sunt de-a dreptul plictisiţi. Nu au o zi lucrată şi nici facultatea nu le-a plăcut, dar ce contează, sunt tineri liberi şi frumoşi. Au ieşit. De ce? Să stea puşcăriaşii în închisori.”, a scris pe blogul personal, Alisa Bencău.

Ulterior, tânăra consilieră a şters mesajele şi a declarat, potrivit ziarului local glasul-hd.ro, că regretă cele afirmate şi că nu făcea referire la toţi protestatarii.


Vă recomandăm şi:

Traian Berbeceanu, despre ordonanţa de modificare a Codului Penal: „România a ajuns pe fundul prăpastiei. Este o ticăloşie!”

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, a transmis un mesaj vehement împotriva deciziei Guvernului de modificare a Codului Penal, prin ordonanţa de urgenţă, act normativ care i-ar putea scăpa pe foştii săi anchetatori de la DIICOT de închisoare.

Sibienii ies, din nou, în stradă să protesteze faţă de ordonanţele privind graţierea şi amnistia. „Nu acceptăm nici hoţia, nici minciuna cu televizorul“

Sibienii ies duminică, 29 ianuarie, să protesteze în centrul oraşului de la ora 17.00 faţă de ordonanţele legat de graţiere şi amnistie. Manifestaţia este autorizată şi se va organiza un marş pe trotuar ca să nu blocheze circulaţia rutieră.

Idei de sloganuri pentru protestele de stradă. Un site creat de artişti vizuali oferă muniţie la manifestaţiile paşnice

Sloganuri pentru protestele de stradă, în care românii demonstrează împotriva corupţiei şi a măsurilor luate de guvernare, pot fi descărcate, ca afişe, de pe un site creat special pentru demonstraţii. Mesajele străzii ilustrate de artişti vizuali pot fi descărcate gratuit şi folosite ca muniţie pentru manifestaţiile paşnice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: