Descoperire macabră. Cadavrul unui bărbat, fără cap şi membre, a fost găsit în stare de putrefacţie

Descoperire macabră. Cadavrul unui bărbat, fără cap şi membre, a fost găsit în stare de putrefacţie

FOTO: ARHIVĂ.

Descoperire macabră. Cadavrul unui bărbat a fost găsit la marginea satului Căstău. Trupul aflat în stare de putrefacţie fusese devorat de animale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un localnic din satul Căstău a făcut o descoperire cutremurătoare. În timp ce se deplasa cu o căruţă pe păşunea satului, a observat în iarbă un cadavru de om, aflat în stare avansată de puterfacţie, din care lipseau membrele şi capul.

„Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, în scopul stabilirii identităţii bărbatului decedat (aflat în stare avansată de putrefacţie şi având lipsă o parte din corp - posibil ca urmare a devorării de către animale sălbatice). Cadavrul a fost preluat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei morţii”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Nu se cunosc, deocamdată, împrejurările şi cauzale morţii bărbatului.  


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Gestul cutremurător transmis în direct, pe Facebook, de un tânăr. S-a filmat pe autostradă intrând cu maşina într-un TIR: „Tot ce am vrut eu a fost ea”

Radu Cîmpean, un tânăr plecat în Marea Britanie, s-a înecat în ocean. Familia cere ajutor pentru repatrierea trupului său

VIDEO Accident mortal cu motocicleta la ieşirea din Hunedoara spre Deva: o femeie a decedat în impact


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: