Adolescentă de 14 ani obligată să facă sex cu peste 30 de bărbaţi. Eleva traficată era recompensată cu ţigări

Adolescentă de 14 ani obligată să facă sex cu peste 30 de bărbaţi. Eleva traficată era recompensată cu ţigări

FOTO: ARHIVĂ.

Magistraţii au condamnat un recidivist acuzat că a traficat o adolescentă de 14 ani, pentru a practica prostituţia. Peste 30 de bărbaţi au profitat de ea.

Judecătoria Hunedoara l-a condamnat pe Tiberiu Kovacs, zis „Ghibolu” (57 de ani) la 7 ani şi 8 luni de închisoare, într-un dosar de proxenetism şi contrabandă cu ţigări.

El a primit doi ani de închisoare pentru contrabandă cu ţgări şi trei ani de detenţie pentru proxenetism, la care s-au adăugat patru ani de detenţie dintr-un alt dosar mai vechi de trafic de minori, în care executarea pedepsei fusese suspendată sub supraveghere. Sentinţa instanţei nu este definitivă, putând fi contestată cu apel.

Tiberiu Kovacs a fost acuzat că a intermediat practicarea prostituţiei de către o adolescentă de 14 ani în perioada noiembrie 2018 - martie 2019, căreia i-ar fi găsit un număr mare de clienţi şi de peurma căreia obţinea venituri. „El a comis fapta de proxenetism o perioadă îndelungată faţă de o persoană minoră (în vârstă de 14 ani la data faptei) şi asta în contextul în care inculpatul avea o vârstă considerabilă de 57 de ani şi doi copii, respectiv o fiică în vârstă de 28 de ani şi un fiu în vârstă de 34 de ani. Diferenţa de vârstă, faptul că la rândul său avea o fiică nu l-au împiedicat pe inculpat să comită fapta faţă de o persoană vulnerabilă datorită vârstei fragede şi situaţiei materiale precare a acesteia”, au concluzionat magistraţii.

Audiată de magistraţi, victima proxenetului a încercat să îl apere de acuzaţii. A recunoscut însă că practica prostituţia şi în favoarea lui. „Martora a declarat în cursul urmăririi penale că inculpatul ştia că desfăşoară activităţi de prostituţie, că a abordat-o şi i-a propus să întreţină relaţii sexuale cu diferite persoane pe care le procura el, iar banii pe care-i făcea să-i dea lui, iar când ea avea nevoie, el să-i cumpere ţigări sau haine. A relatat martora că de multe ori sumele de bani primite le lua inculpatul, iar ea primea de la el când îi cerea ţigări sau produse alimentare. Totodată, a recunoscut martora că a fost dusă de inculpat la peste 30 de persoane de sex masculin cu care a întreţinut relaţii sexuale pe bani. A mai relatat că inculpatul a încercat să o determine să desfăşoare prostituţie la stradă, în special în zona Sântuhalm, dar ea nu a fost de acord, fiindu-i ruşine”, se arată în dosar.

Victima practica prostituţia pentru sume cuprinse între 50 de lei şi 100 de lei. La un moment dat, mama acesteia a închis-o în casă, i-a spart telefonul şi i-a interzis să se mai vadă cu aşa-zisul ei „protector”.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Noaptea de groază a poliţistului pe care s-au răzbunat doi interlopi. Ce soartă a avut tânărul şef de post, căzut pradă planului diabolic al duşmanilor săi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările