Teribilismul costă. Un tânăr este cercetat pentru comiterea a două infracţiuni pentru că i-a furat maşina unui consătean ca să se plimbe prin sat

Teribilismul costă.
Un tânăr este cercetat pentru comiterea a două infracţiuni pentru că i-a furat
maşina unui consătean ca să se plimbe prin sat

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 20 de ani este anchetat pentru furt în scop de folosinţă şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere pentru că i-a sustras autovehiculul unui consătean şi l-a abandonat pe DJ 242E după ce s-a plimbat cu maşina prin comună.

Luni, 31 august, poliţiştii postului de Poliţie Oancea au fost sesizaţi de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 30/31.08.2020, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat în dreptul locuinţei sale.

”În urma cercetărilor şi activităţilor investigative, poliţiştii au găsit autoturismul în cauză pe D.J. 242E, la aproximativ 3 kilometri de localitatea Oancea, în afara părţii carosabile. Totodată, au stabilit că, în noaptea respectivă, în jurul orei 3.00, un tânăr, de 20 de ani, ar fi sustras autoturismul pe care l-ar fi condus pe drumurile comunale şi pe D.J. 242E, abandonându-l, în cele din urmă, pe câmp, la aproximativ 10 metri de drumul mai sus menţionat”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Din verificări a rezultat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ca urmare, acesta este cercetat acum atât pentru furt în scop de folosinţă, cât şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările