Tânăr cercetat penal pentru că a reclamat un furt imaginar după ce a pierdut banii firmei la păcănele

Tânăr cercetat penal pentru că a reclamat un furt imaginar
după ce a pierdut banii firmei la păcănele

FOTO arhivă Adevărul

Un tânăr din Brăila este anchetat pentru delapidare, în contextul în care a depus o plângere la Poliţie, susţinând că i s-au furat mii de lei din torpedoul autoutilitarei pe care o conducea. Poliţiştii au descoperit că, de fapt, acesta pierduse toţi banii la jocuri de noroc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia municipiului Galaţi a fost sesizată, prin plângere scrisă, de un tânăr, de 23 de ani, din judeţul Brăila, despre faptul că, în ziua de 22.02.2022, persoane necunoscute i-ar fi sustras din torpedoul autoutilitarei, parcate pe raza municipiului Galaţi, suma de aproximativ 7 000 de lei.

”Poliţiştii au stabilit că tânărul lucrează ca distribuitor de produse alimentare la o societate comercială din municipiul Buzău, iar sesizarea acestuia nu se confirmă, fiind făcută pentru a justifica lipsa din gestiune a banilor proveniţi din încasări şi pe care i-ar fi pierdut la jocuri de noroc electronice”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional pentru alarmarea organelor de poliţie fără motiv întemeiat şi, în acelaşi timp, este cercetat pentru delapidare.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Românii care au scandalizat Belgia cu furtul prin metoda „umărul surferului“. Cum îşi alegeau victimele

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările