Prădătorul sexual care a batjocorit o bătrână şi i-a strivit toracele ca să şteargă urmele violului

Prădătorul sexual care a batjocorit o bătrână şi i-a strivit toracele ca să şteargă urmele violului

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 33 de ani a fost condamnat la ani grei de închisoare, după ce a agresat sexual o femeie de 76 de ani. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a ucis victima într-o manieră înfiorătoare, supunând-o la chinuri de neimaginat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tribunalul Galaţi l-a condamnat, pe 19 februarie, pe Florin Popa, un tânăr de 33 de ani, la 19 ani şi 6 luni de închisoare pentru omor calificat, viol şi violare de domiciliu. Decizia poate fi atacată cu apel.

Bărbatul a comis una dintre mai înfiorătoare crime din istoria recentă a judeţului Galaţi. Pe 3 noiembrie 2017, a intrat beat în locuinţa unei consătence, Maria Ariton (76 de ani), forţând-o să întreţină relaţii sexuale, iar apoi i-a strivit toracele. 

În mintea tulburată de alcool, bărbatul a crezut că astfel va reuşi să ascundă urmele violului. Anchetatorii nu au reuşit să afle nici până astăzi cum a reuşit individul să o tortueze pe bătrână într-o manieră atât de sadică.

”Inculpatul a exercitat mai multe acte de violenţă asupra victimei, şi anume comprimarea toracelui între un mijloc contondent şi un plan dur, cu fracturi costale bilateral, rupturi pulmonare bilateral, hemopneumotorax drept, pneumotorax stâng şi obturarea căilor respiratorii superioare cu un mijloc contondent”, a precizat în rechizitoriu procurorul de caz.

Practic, violatorul i-a zdrobit bătrânei trupul, corpul acesteia fiind găsit a doua zi de către o vecină. Vecinii bătrânei le-au declarat anchetatorilor că bărbatul obişnuia să intre în curtea femeii şi să o privească. Bătrâna a fost nevoită să îl dea afară din curte de mai multe ori.

Membrii familiei lui Florin Popa le-au spus, la rândul lor, poliţiştilor că în ziua crimei, acesta băuse mult şi a făcut mai multe drumuri cu căruţa în sat, cel mai probabil tot pentru a o urmări pe bătrâna de 76 de ani.

În urmă cu trei ani, Florin Popa a încercat să violeze o altă bătrână din sat, dar aceasta a reuşit să scape din mâinile agresorului. Medicii au stabilit în urma unei expertize că bărbatul devine extrem de violent după ce consumă alcool, fiind practic de nerecunoscut. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: