Poliţist rănit grav după ce un recidivist a asmuţit un câine de luptă asupra lui. Agresorul a fost arestat preventiv

Poliţist rănit grav după
ce un recidivist a asmuţit un câine de luptă asupra lui. Agresorul a fost arestat preventiv

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 49 de ani a fost arestat preventiv pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în contextul în care a refuzat să le explice poliţiştilor de ce a ameninţat trecătorii cu un câine de luptă şi a asmuţit animalul asupra lor.

O patrulă de ordine publică din cadrul secţiei Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan s-a deplasat la domiciliul lui Ovidiu Gheorghe Zaharia (49 de ani), un localnic din comuna gălăţeană Mihail Kogălniceanu, după ce oamenii legii au fost sesizaţi că ameninţa trecătorii cu un câine de luptă care nu avea botniţă.

Bărbatul se poziţionase lângă o şcoală şi era beat. Poliţiştii au ajuns în zona unde se afla Ovidiu Gheorghe Zaharia, un  cunoscut al oamenilor legii pentru că a fost condamnat în trecut pentru mai multe infracţiuni, dar acesta plecase, astfel că s-au deplasat la locuinţa acestuia.

”Poliţiştii au mers apoi la domiciliul bărbatului pentru a ancheta plângerile cetăţenilor, dar acolo acesta a asmuţit câinele asupra unui agent de poliţie, acesta suferind mai multe  plăgi muşcate la nivelul piciorului stâng şi a necesitat îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă“, a declarat  prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Ovidiu Gheorghe Zaharia  a fost iniţial reţinut de procurori pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice, instanţa emiţând ulterior un mandat de arestare preventivă pe numele său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: