Păţania unui român cu permis de conducere eliberat în SUA. A crezut că poate conduce fără probleme şi în România, dar s-a ales cu dosar penal

Păţania unui român cu
permis de conducere eliberat în SUA. A crezut că poate conduce fără probleme şi
în România, dar s-a ales cu dosar penal

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 72 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere după ce a fost oprit pentru un control de rutină de către poliţiştii rutieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 22 iulie, un bărbat, de 72 de ani a condus autoturismul pe strada Combinatului, din municipiul Galaţi, şi fiind oprit de poliţişti pentru control, le-a prezentat acestora un permis de conducere eliberat de autorităţile americane din statul Florida.

”În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu are dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României, nefiind posesor al unui permis de conducere internaţional, astfel că îl cercetează acum pe acesta pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: