Medic ortoped: 50% dintre copiii români nu practică niciun sport. Care sunt beneficiile mişcării

Medic ortoped: 50% dintre copiii români nu practică niciun sport. Care sunt beneficiile mişcării

Medicul Gabriel Ştefănescu, sursa: Facebook

Dr. Gabriel Ştefănescu, medic specialist ortopedie-traumatologie, susţine că 50% dintre copiii români nu practică niciun sport. Specialistul le recomandă părinţilor să-şi îndrume copii către un sport deoarece ajută la dezvoltarea muşhilor, la postura corpului şi îi fereşte de obezitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 „Părinţi, acum că a început un nou an şcolar, pentru binele copilului dumneavoastră, daţi start pentru practicarea unui sport! Îl va ajuta la dezoltarea optimă a muşchilor, ligamentelor, tendoanelor si a sistemului osos, îi va îmbunătăţi coordonarea şi echilibrul, precum şi postura corpului. 

De asemenea, va evita cu succes obezitatea. Nu uitati: un copil care face sport înseamnă un adult longeviv, cu o calitate superioară a vieţii!”, explică dr. Gabriel Ştefănescu, medic specialist ortopedi-traumatologie, pe pagina sa de Facebook.

Gabriel Ştefănescu este medic specialist ortopedie-traumatologie. Are competenţe în chirurgia artroscopică, în chirurgia ortopedică şi traumatologică şi o experienţă bogată în clinici din Austria şi Germania. 

„Cred cu tărie că prioritatea unui medic este pacientul lui, iar adevărata mea mulţumire este satisfacţia pacientului”, susţine dr. Ştefănescu. 

 
Vă recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările