Ce a păţit un gălăţean care s-a apucat să modifice holul interior al blocului unde locuia

Ce a păţit un
gălăţean care s-a apucat să modifice holul interior al blocului unde locuia

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal Galaţi au descoperit că un bărbat s-a apucat să facă modificări atât în apartamentul unde locuia, cât şi pe holul comun al blocului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma verificărilor efectuate la un imobil situat pe strada Odobeşti, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal Galaţi au constatat că proprietarul a executat lucrări de construcţii fără autorizaţie, constând în modificări interioare şi a holului comun a blocului.

”Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, actualizată şi s-a dispus intrarea în legalitate”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

O situaţie asemănătoare a fost descoperită de oamenii legii şi într-un bloc situat pe strada Melodiei, unde au constatat că au fost executate lucrări de construcţii fără autorizaţie, constând în edificarea unui balcon şi realizarea mai multor modificări interioare. Proprietarul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei şi s-a dispus intrarea în legalitate, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, actualizată.

De asemenea, poliţiştii locali au descoperit o femeie, S.A.M., care a ocupat spaţiul verde aparţinând domeniului public, aferent unui imobil de pe strada Alexandru Cernat din Galaţi, cu o platformă betonată de aproximativ 8 metri pătraţi. Femeia s-a ales cu o amendă în valoare de 1.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii 24/2007, iar ca măsură complementară, s-a dispus demolarea platformei betonate şi aducerea terenului la starea iniţială în termen de 20 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: