Ce au decis judecătorii în cazul tânărului care a vrut să violeze o vânzătoare chiar în magazin. Fata a fost înjunghiată, la fel şi un trecător care a intervenit

Ce au decis judecătorii în cazul tânărului care a vrut să violeze o vânzătoare chiar în magazin. Fata a fost înjunghiată, la fel şi un trecător care a intervenit

FOTO arhivă Adevărul

Bărbatul mersese la un magazin pentru a-şi cumpăra ţigări şi cafea, dar a sfârşit prin a se năpusti asupra vânzătoarei, pe care a tăiat-o cu un cuţit, a tras-o de păr şi a lovit-o cu capul de podea ca să o poată viola. A fost condamnat pentru tentativă de viol şi tentativă de omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tribunalul Galaţi l-a condamnat la 7 ani de închisoare pe Marius Felea, un tânăr de 23 de ani din localitatea gălăţeană Jorăşti, pentru tentativă de viol şi tentativă de omor. Decizia instanţei, pronunţată pe 12 octombrie, nu este definitivă.

Potrivit anchetatorilor, pe 8 aprilie 2021, bărbatul a mers la un magazin din sat ca să-şi cumpere ţigări şi cafea. După ce a intrat în magazin şi i-a cerut vânzătoarei produsele, s-a năpustit pe la spate asupra ei şi sub ameninţarea unui cuţit de măcelărie i-a cerut să întreţină relaţii sexuale.

Pentru că femeia s-a luptat cu el, a tăiat-o cu arma albă pe mâini, a trântit-o la pământ, a tras-o de păr şi a lovit-o cu capul de podea. ”Persoana vătămată a încercat să scape din strânsoarea inculpatului şi să îndepărteze cuţitul pe care i-l ţinea în apropierea gâtului, suferind tăieturi la ambele mâni”, spun anchetatorii.

Atunci a intrat în magazin un client, care a încercat să îl prindă pe agresor, dar acesta l-a atacat cu cuţitul. Într-o primă fază, bărbatul a reuşit să se ferească, dar tânărul l-a înjunghiat apoi în zona abdominală şi a fugit.

”Inculpatul a încercat să îl lovească cu lama cuţitului, dar aceasta s-a ferit, dezechilibrându-se. În acel moment, inculpatul a intenţionat să treacă spre ieşire dar persoana vătămată l-a prins de haine, fapt care l-a determinat pe inculpat să lovească din nou cu lama cuţitului, nimerind de această dată în zona abdominală”, se menţionează în rechizitoriu.

Daune morale substanţiale

A fost anunţată Poliţia şi ambulanţa prin 112, iar victima a fost transportată la spital şi doar intervenţia rapidă a medicilor i-a salvat viaţa. ”Prezenta traumatism abdominal obiectivat prin plagă înjunghiată penetrantă hipocondrul stâng cu interesarea intestinului subţire şi a mezenterului cu hemoperitoneu masiv”, au consemnat medicii în raportul de expertiză medico-legală. Ulterior, bărbatul a avut nevoie de 30-40 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni.

Şi vânzătoarea a avut de suferit fizic în urma atacului. Medicii au stabilit că prezenta multiple excoriaţii şi plăgi tăiate, pentru care a necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale. Marius Felea fost prins ulterior şi arestat. Bărbatul trăieşte în concubinaj şi are un copil.

Judecătorii l-au obligat pe agresor să îi plătească daune morale de 20.000 de lei consăteanului pe care l-a înjunghiat. În plus, i-au interzis să se apropie de victime la mai puţin de 100 de metri pe o perioadă de 4 ani după executarea pedepsei.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Fată violată de un recidivist cu tupeu de interlop. Cum a reuşit să o determine să îi facă şi cumpărăturile

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările