Amendat de ISU, hotelul Laguna din Mamaia şi-a continuat activitatea. În urmă cu patru zile acolo a izbucnit un incendiu

Amendat de ISU, hotelul Laguna din Mamaia şi-a continuat activitatea. În urmă cu patru zile acolo a izbucnit un incendiu

Incendiu hotel Laguna - Mamaia

Deşi sunt amendaţi de ISU pentru că nu au autorizaţie de securitate la incendiu, unii patroni de pe litoaral ignoră total aceste aspecte şi pun vieţile turiştilor în pericol.

În noaptea de 4 spre 5 septembrie, la hotelul Laguna din Mamaia, situat pe malul lacului Siutghiol, a izbucnit un incendiu. Focul s-a extins la terasă, apoi la restaurant. Aproximativ 30 de persoane aflate înăuntru au fost evacuate sau au ieşit singure din hotel.

La faţa locului au intervenit 2 autospeciale ale ISU Constanţa care după o oră şi jumătate au reuşit să lichideze incendiul.

Trei persoane au fost asistate medical la faţa locului fără a fi transportate la spital.

A ars în totalitate o magazie de depozitare, iar bucătăria a fost degradată de fum. Au fost afectate peretele exterior al hotelului şi partea laterală a unei autoutilitare.

ISU Dobrogea afirmă, la patru zile dela incendiu, că hotelul Laguna din mamaia nu avea autorizatie de securitate la incendiu şi fusese amendat înainte de eveniment cu 10.000 lei de către reprezentanţii ISU.

Cu toate acestea, patronii au ales să-şi continue activitatea, punând în pericol vieţile turiştilor şi angajaţilor.

Pe aceeaşi temă:

Incendiu la un hotel din Mamaia. Turiştii şi angajaţii, evacuaţi în toiul nopţii

Cum a dispărut pasagerul Transilvania, „Lebăda Mării Negre“. Vasul de lux fusese salvat din mâna ruşilor după război

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: