Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare, dat în urmărire naţională

Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare, dat în urmărire naţională

Sorin Strutinsky                                                                                     FOTO: reporter ntv

Sorin Strutinsky este partenerul de afaceri al lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, ambii aflaţi în acest moment în închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

La câteva ore de la aflarea sentinţei definitive, prin care judecătorii Curţii de Apel Constanţa l-au condamnat pe Sorin Strutinsky la 10 ani şi 8 luni de închisoare, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis următoarele:

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări pentru identificarea unui bărbat de 53 de ani, din Constanţa, persoana în cauză fiind dată în urmărire naţională.

În continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru emiterea unui mandat european de arestare şi a cererii de urmărire internaţională pe numele acestuia.

În cursul zilei de astăzi, pe numele bărbatului în cauză a fost emis un mandat de executare a pedepsei de 10 ani şi 8 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă în formă continuată, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată.

Pe aceeaşi temă:

Sorin Strutinsky, apropiatul lui Radu Mazăre, condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările