Primăria amenajează noi locuri de parcare în oraş pe locul unor garaje demolate

Primăria amenajează noi locuri de parcare în oraş pe locul unor garaje demolate

Lucrări pentru amenajarea a noi locuri de parcare

Primăria Constanţa lucrează la amenajarea a noi locuri de parcare, insuficiente însă pentru nevoile oraşului de la malul mării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform unui comunicat de presă al Primăriei Constanţa, aproximativ 70 de locuri de parcare sunt în curs de amenajare de o parte şi alta a Şcolii Gimnaziale nr. 39 „Nicolae Tonitza“, pe strada Cutezători. Noile parcări sunt amenajate în locul garajelor care au fost deja demolate sau sunt în curs de demolare, fiind astfel lărgite parcările deja existente.
 
În prezent utilajele lucrează la amenajarea terenului iar în perioada următoare va fi turnat covorul asfaltic.

De asemenea, lucrătorii SC Confort Urban SRL lucrează în această perioadă la amenajarea unor parcări pe aleea Lăcrămioarei, strada Solidarităţii şi strada Prieteniei. Noile locuri sunt destinate riveranilor care îşi parcau până acum autoturismele pe trotuare.
 
Primăria Municipiului Constanţa a demarat o campanie de eliberare a domeniului public de garaje. Acţiunea vizează peste 2000 de garaje din toate cartierele din oraş. Conform măsurătorilor, în locul a 10 garaje ar putea fi parcate 15 maşini. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: