Măsuri speciale pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”. Pasagerii sunt verificaţi cu termometre non-contact

Măsuri speciale pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”. Pasagerii sunt verificaţi cu termometre non-contact

FOTO: Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanţa

Pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” au fost instituite o serie de măsuri pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

În contextul alertei create de Covid-19, în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, prin Direcţia de Sănătate Publică Constanţa şi cu Inspectoratul General al Politiei de Frontieră, conducerea Aeroportului din Constanţa a implementat un plan complex de măsuri în vederea prevenirii răspândirii virusului: triaj epidemiologic, verificarea temperaturii pasagerilor cu termometre non-contact, solicitarea de a completa formularele tip cu informaţii referitoare la zonele în care s-au deplasat şi persoanele cu care au intrat în contact pasagerii, etc.

„De asemenea au fost distribuite pasagerilor materiale informative referitoare la Covid-19 (Card de alertă) cu reguli şi măsuri obligatorii de urmat”, transmite conducerea Aeroportului.

Operarea tuturor aeronavelor se face cu respectarea strică a măsurilor obligatorii de igienă impuse de Direcţia de Sănătate Publică Constanţa.

„Menţionăm că în această perioadă nu sunt operate zboruri directe din/către zonele declarate cu risc.

Până la momentul actual nu a fost identificat nici un pasager care să prezinte simptome specifice infectării cu Covid-19 iar activitatea aeroportuară se desfăşoară în condiţii normale”, se mai arată într-un comunicat transmis de Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

Ce măsuri au fost luate în localitatea în care primul român a fost depistat cu coronavirus

Spitalul Militar din Bucureşti se află în carantină. Ce presupune măsura de siguranţă 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: