FOTO Camion al Armatei, blocat de o maşină parcată la intrarea în unitatea militară. „Claxonează de la 5 dimineaţa”

FOTO Camion al Armatei, blocat de o maşină parcată la intrarea în unitatea militară. „Claxonează de la 5 dimineaţa”

FOTO: Fb/Parchez Ca Un Bou

Militarii au claxonat minute în şir în speranţa că proprietarul maşinii parcate neregulamentar va veni să o mute. Camionul armatei transporta un TAB.

„Cum sa fii atât de ... să blochezi poarta unităţii militare? De la 5 dimineaţa claxonează. Maşina militară, cu gabarit depăşit, este încărcată cu un tanc. S-a facut o oră jumătate .... maşina o va ridica poliţia locală”, scrie o vecină a unităţii militare care a postat două fotografii pe grupul de Facebook Parchez Ca Un Bou cu maşina care bloca intrarea.

Evenimentul s-a produs în dimineaţa zilei de miercuri, 2 octombrie, la o unitate militară din municipiul Constanţa (strada Ştefăniţă Vodă).

După mai bine de o oră şi jumătate, la faţa locului au sosit şi poliţiştii locali care au ridicat maşina parcată neregulamentar.

Oamenii se întreabă, pe grupul unde au fost postate fotografiile, dacă un astfel de eveniment se întâmpla în Statele Unite, cum ar fi reacţionat militarii.

„Făceau maşină zob. Treceau peste ea, iar şoferul făcea închisoare. Pentru că la ei blocarea cu sau fără intenţie a organelor statului mai ales a armatei se consideră act împotriva securităţi naţionale”, răspunde un comentator.

De asemenea, alte persoane se întreabă cum a fost posibil ca cineva să-şi parcheze maşina în poarta unităţii militare iar soldaţii care asigura paza intrării să nu vadă?

Maşinile ridicate de către poliţia locală pe raza municipiului Constanţa, pot fi recuperate doar de utilizatorii de drept în prezenţa unui poliţist şi după achitarea taxelor prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare maşini - 450 de lei, tarif transport maşini - 120 de lei, tarif depozitare maşini/ zi - 60 de lei. În total - 630 lei.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Poliţist local în uniformă, filmat în stare avansată de ebrietate

VIDEO Poliţist local anchetat disciplinar pentru c-a amendat un PSD-ist cu funcţii, care staţiona cu maşina în faţa unei şcoli. Acesta l-a reclamat că l-a ales ca ţintă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările