Testarea COVID-19 se face la Călăraşi în cabinetele a 56 medici de familie

Testarea COVID-19 se face la Călăraşi în cabinetele a 56 medici de familie

Testarea COVID-19 se face şi în cabinetele medicilor de familie FOTO Facebook/FSLI

Un număr de 56 de medici de familie din judeţul Călăraşi fac teste pentru depistarea COVID-19, 13 dintre aceştia au cabinete pe raza municipiului, a anunţat Instituţia Prefectului.

Testarea COVID-19 se realizează în cadrul cabinetelor medicale din asistenţa medicală primară sau în cadrul cabinetelor din centrele de permanenţă. 
 
Conform autorităţilor locale, care au publicat lista cabinetelor medicale unde are loc testarea la Călăraşi, informaţiile obţinute în urma testării sunt raportate în Corona Forms.
 
Persoanele eligibile pentru testare sunt persoanele suspecte de infectare cu virusul SARS-CoV-2 care se încadrează în metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), elaborată de Institutul Naţional de Sănătate Publică, publicată şi actualizată periodic la www.insp.gov.ro.
 
Medicii de familie pot testa atât persoanele înscrise în lista proprie, cât şi oricare alte persoane, cu condiţia ca acestea să fie eligibile, la un interval de cel puţin 48 de ore între două testări succesive.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările