Rezultate finale Bacalaureat 2022 Călăraşi. Care a fost cea mai mare medie

Rezultate finale Bacalaureat 2022 Călăraşi. Care a fost cea mai mare medie

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat au fost afişate FOTO Adevărul

Rezultatele finale la prima sesiune a examenului de Bacalaureat 202, după rezolvarea contestaţiilor, au fost afişate vineri, 1 iulie. În judeţul Călăraşi, niciun elev nu a obţinut media 10.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rezultatele finale la Bacalaureat 2022, după recorectarea a peste 49.000 de lucrări contestate, au fost afişate vineri, 1 iulie.
 
Rezultatele oficiale Bacalaureat 2022, după rezolvarea contestaţiilor pot fi consultate AICI.
 
Rata de promovare a fost în Călăraşi de 57,57%, înainte de contestaţii, printre cele mai mici din ţară. Lucrările elevilor au fost corectate, în premieră, digital. Anul trecut, 59% dintre elevi au luat examenul.
 
La examen s-au înscris 1.285 elevi, fiind prezenţi 1.209. Cea mai mare medie în Călăraşi a fost de 9,8 şi a fost obţinută de la un elev de la Colegiul Naţional Neagoe Basarab din Olteniţa. 
 
Rata de promovare a crescut în urma contestaţiilor, a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, într-o conferinţă de presă. "Rata de promovare este de 75,2%, cu 1,9% mai mult decât rezultatul înregistrat înainte de contestaţii", a declarat Sorin Cîmpeanu.
 
La prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2022, înainte de depunerea contestaţiilor, promovarea a fost de 73,3% promoţie curentă şi promoţiile anterioare, cea mai bună din ultimii zece ani, declara ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

 

 Vă recomandăm să citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările