Poliţiştii, în control la 248 de societăţi comerciale pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Poliţiştii, în control la 248 de societăţi comerciale pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Controale la sute de societăţi comerciale FOTO IPJ Călăraşi

Peste 300 angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, precum şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Muncii au acţionat în weekend, în judeţul Călăraşi, pentru prevenirea infectării cu COVID-19 a populaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma activităţilor desfăşurate, echipele mixte au efectuat controale la 248 societăţi comerciale şi au aplicat sancţiuni în valoare de aproximativ 56.000 lei.
 
Totodată, au fost  aplicate 65 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 4 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, 46 la Legea 61/1991 R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 15 la alte acte normative.
 
Cetăţenii sunt sfătuiţi de poliţişti să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE - 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor şi este valabilă pentru apelurile naţionale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00. De asemenea, românii aflaţi în străinătate pot solicita informaţii despre prevenirea şi combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.
 
Vă recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările