Pachetele cu alimente pentru nevoiaşi, distribuite la Cantina de Ajutor Social

Pachetele cu alimente pentru nevoiaşi, distribuite la Cantina de Ajutor Social

Pachetele cu alimente, distribuite familiilor nevoiaşe FOTO Adevărul

Primăria Călăraşi a început de luni, 10 august, distribuirea pachetelor cu ajutoare alimentare către persoanele aflate în dificultate. Astfel, între orele 08.30 – 16.00, Direcţia de Asistenţă Socială Călăraşi distribuie la sediul Cantinei de Ajutor Social, din strada Prel. Dobrogei, nr. 65, pachetele pentru persoanele defavorizate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Distribuirea se va face către beneficiarii înscrişi pe listele iniţiale, în ordinea prezentării la centrul de distribuţie.
 
Beneficiarii de pe listele iniţiale sunt 75 persoane (titulari dosar ajutor social) şi 343 beneficiari ai alocaţiei pentru susţinerea familiei (titulari şi membrii familiei). 
 

Beneficiarii de pe listele suplimentare sunt:

 
Persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, persoanele dependente (persoane cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii) precum şi persoanele care locuiesc în aşezări informale (aprobate prin Ordinul Prefectului judeţului).
 
Acordarea de sprijin categoriilor  de persoane pe liste suplimentare se realizează, numai în cazul în care există stocuri de produse cu ajutoare  alimentare, după distribuirea pe listele iniţiale. Fiecare pachet cu alimente conţine faină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve cu carne de porc, carne de vită şi pate de ficat de porc, compot, gem de fructe normal şi dietetic, şi cântăreşte aproximativ 25 de kilograme
.
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: