Marea aglomeraţie s-a mutat pe Autostrada Soarelui. Coloane de maşini în zona localităţii Dragoş Vodă

Marea aglomeraţie s-a mutat pe Autostrada Soarelui. Coloane de maşini în zona localităţii Dragoş Vodă

Aglomeraţie pe A2 FOTO Facebook/Autostrada Soarelui

Marea relaxare a venit la pachet cu o serie de neajunsuri. Nervii şoferilor sunt puşi la grea încercare. Traficul pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa este aglomerat, duminică seară, iar în zona lucrărilor de la Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, s-au format coloane mari de maşini, anunţă Centrul Infotrafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A2 Constanţa - Bucureşti, valorile de trafic sunt crescute.
 
"Întrucât în zona lucrărilor de la kilometrul 89 (Dragoş-Vodă, judeţul Călăraşi) s-au format coloane mari de autovehicule, recomandăm automobiliştilor care se deplasează dinspre Constanţa către Capitală să ia în considerare şi utilizarea drumului vechi (părăsirea autostrăzii la kilometrul 105/ Drajna Nouă şi folosirea DN21 – DN3A, după care revenirea pe autostradă în zona localităţii Lehliu-Gară, respectiv continuarea drumului pe DN3, până la destinaţie", arată sursa citată.
 
De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să conducă prudent, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţă, să manifeste disciplină în trafic şi să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: