Consilierii locali, convocaţi în şedinţă ordinară pe 18 decembrie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă ordinară pe 18 decembrie. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Şedinţă de Consiliu Local Foto:Adevărul

Consilierii locali sunt convocaţi joi, 18 decembrie, începând cu ora 16.30, în şedinţă ordinară, cu 20 de puncte de ordinea de zi.

 

Aleşii locali vor luat în discuţie, printre altele, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2014, acordarea normei de hrană poliţiştilor locali din cadrul Direcţiei Poliţia Locală a municipiului Călăraşi, precum şi organizarea şi desfăşurarea Sărbătorii Bobotezei în municipiul Călăraşi în data de 6 Ianuarie 2015. De asemenea, consilierii vor supune la vot proiectul de hotărâre privind aprobarea investiţiilor pe anul 2015 ale S.C. ECOAQUA S.A.- Sucursala Călăraşi, investiţii care se vor finanţa din cota de dezvoltare rezultată din tarifele de apă şi canalizare, dar şi proiectul de hotărâre privind transmiterea în folosinţă gratuită Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii – C.N.I. S.A., a terenului în suprafaţă de 8127 mp, pe durata construirii obiectivului ,,Bazin didactic de înot”, în municipiul Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Consilierii locali, convocaţi la şedinţă pe 27 noiembrie. 7 proiecte, pe ordinea de zi

FOTO Control. Şantierele de lucrări din oraş, verificate de primar

Reviziile sunt în grafic. Primăria, pregătită să încălzească locuinţele a 483 de călărăşeni

Scrisoare de la primarul Drăgulin pentru premierul Victor Ponta: Vrem pod peste Dunăre între Călăraşi şi Silistra

Primarul Călăraşiul, amendat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările