Accident cu 6 maşini pe Autostrada Soarelui. O persoană a fost rănită

Accident cu 6 maşini pe Autostrada Soarelui. O persoană a fost rănită

Aglomeraţie pe A2 FOTO Adevărul

Traficul rutier este blocat pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 130 din cauza unui accident în lanţ. Şase maşini s-au ciocnit violent, o perspană fiind rănită grav.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române pe A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul130, în dreptul localităţii Borcea, din judeţul Călăraşi, sensul către Capitală, traficul este restricţionat pe prima bandă din cauza  unui accident în care au fost implicate 6 autoturisme. Maşinile au rămas blocate pe banda 2. O persoană a fost rănită, posibil grav, spun poliţiştii. La această oră, traficul este intens pe sensul către Bucureşti. Se estimează ca circulaţia să revină la normal în 30-45 de minute.
 
Un alt incident a avut loc pe A2 duminică după-amiază. La kilometrul104, localitatea Dragalina, pe sensul către Capitală, traficul a fost restricţionat pe prima bandă din cauza unui autoturism care a luat foc. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime. În zonă însă s-a creat aglomeraţie pe sensul spre Capitală, iar în zona incidentului s-a circulat în coloană de 2 kilometri.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările