VIDEO Elevii şi profesorii cu rezultate deosebite au primit diplome şi bani de la autorităţile Buzăului

VIDEO Elevii şi profesorii cu rezultate deosebite au primit diplome şi bani de la autorităţile Buzăului

Elevii olimpici din judetul Buzău şi profesorii lor îndrumători au fost premiaţi miercuri pentru performanţă de către Consiliul Judetean Buzău. Este vorba despre 55 de elevi şi 35 cadre de didactice, care au reuşit să obţină premii la olimpiadele internationale şi naţionale, în decursul anului şcolar 2018 - 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Şi-au dedicat timpul liber învăţatului sau pregătirii sportive, au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri şcolare, iar miercuri au fost premiaţi de Consiliul Judeţean pentru rezultatele obţinute. 
 
Este cazul a 55 de elevi buzoieni care au obţinut premii la concursuri de nivel naţional şi internaţional şi au făcut cinste şcolilor din care provin. 
 
Şi cadrele didactice au fost felicitate şi premiate pentru munca depusă împreună cu elevii. Valoarea recompensei a fost stabilită în funcţie de rezultatele obţinute de fiecare elev, de la 300 la 600 de lei. 
 
Bugetul alocat festivităţii de miercuri s-a ridicat la 39.600 lei. Pe lângă sumele de bani, elevii merituoşi vor fi recompensaţi şi cu excursii în ţară.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: