VIDEO Botez cu Adrian Minune naş, oprit de poliţiştii din Buzău. Organizatorul petrecerii, un individ cercetat pentru proxenetism

VIDEO Botez cu Adrian Minune naş, oprit de poliţiştii din Buzău. Organizatorul petrecerii, un individ cercetat pentru proxenetism

Caputră IPJ Buzău

Poliţiştii buzoieni au pus capăt, azi-noapte, unui botez la care participau aproximativ 250 de invitaţi. Petrecerea avea loc într-un salon de evenimente de pe DN1B, iar naş era celebrul manelist Adrian Minune.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Salam şi alţi colegi de breaslă ai naşului urmau să cânte în cadrul evenimentului, în cazul în care poliţiştii şi jandarmii nu le deturnau planurile. 
 
Tatăl copilului botezat este un individ aflat sub control judiciar într-un dosar de proxenetism, care a făcut obiectul unor ample percheziţii la finalulul lunii iulie. După oprirea petrecerii, naşul Adi Minune a mai avut timp doar să anunţe strângerea darului la plecarea oaspeţilor din cortul de evenimente.
 
Potrivit IPJ, luni, în intervalul 19.00 - 01.00, în cadrul unor acţiuni organizate pe raza municipiului Buzău şi a comunelor limitrofe, poliţişti împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei.
 
Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un botez la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoştinţă organizatorului, un tânăr de 31 de ani, din localitate, prevederile legale şi au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.
 
În consecinţă, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a organizatorului amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemie de Covid-19. În urma intervenţiei toţi participanţii au părasit locaţia.  
 
În urma verificărilor în bazele de date specifice, a reieşit că tânărul de 31 de ani din Merei se află sub măsura preventivă a controlului judiciar. Astfel, au fost informate autorităţile competente pentru a dispune în consecinţă.
 

Pe aceeaşi temă: 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările