Proiect pentru modernizarea policlinicii din Spitalul Judeţean Buzău

Proiect pentru modernizarea policlinicii din Spitalul Judeţean Buzău

Peste doi ani, toate cabinetele Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău vor fi dotate cu aparatură nouă, în urma unui proiect cu fonduri europene al Consiliul Judeţean.


Dotarea policlinicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, proiect care se va implementa începând de luni, va consta în achiziţia de aparatură medicală nouă şi performantă pentru toate cabinetele şi laboratoarele, dar şi în instruirea personalului medical cu privire la utilizarea noilor echipamente.

Printre cele mai importante echipamente medicale ce se vor achiziţiona se numără un computer tomograf şi un ecograf Doppler. Aparatele cumpărate sunt moderne, performante, cu consum redus de energie. 

Proiectul are o valoare totală de 10 milioane de lei, două treimi fiind fonduri europene nerambursabile. Data estimată pentru finalizarea proiectului de dotare cu aparatură nouă a cabineltelor şi laboratoarelor din Spitalul Judeţean este mai 2021.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: