Măsuri de fluidizare a traficului rutier. Va fi sens unic pe strada Pietroasele, către Chiristigii

Măsuri de fluidizare a traficului rutier. Va fi sens unic pe strada Pietroasele, către Chiristigii

Decizii importante luate luni în şedinţa Comisiei de securitate rutieră a municipiului Buzău. Primăria Municipiului Buzău va modifica semnalizarea rutieră existentă în cartierul Micro III, în scopul fluidizării circulaţiei autovehiculelor şi al eliminării blocajelor din trafic în zona unităţilor de învăţământ.


Prima stradă pe care vor fi operate schimbări importante este strada Pietroasele, strada pe care se face accesul elevilor la Şcoala generală nr. 11 şi la Grădiniţa cu Program Prelungit Bobocei din Micro III.

Astfel, de lunea viitoare, odată cu începerea şcolilor circulaţia pe strada Pietroasele se va face doar într-un singur sens şi acesta va fi dinspre T’Essence PUB către strada Chiristigii şi nu dinspre IPJ Buzău către Grădiniţa Bobocei cum se desfăşoară în prezent. 

Mai mult, autorităţile vor desfiinţa parcarea din faţa blocurilor C15-C19 astfel încât prin fata şcolii să fie libere 2 benzi de circulaţie, pe una să se marcheze locuri de oprire pentru părinţii care îşi lasă copiii la cursuri iar pe cealaltă să se poată circula spre intersecţia cu strada Chiristigii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările