Marile staruri din Biatlonul Mondial vin la Cheile Grădiştei

Marile staruri din Biatlonul Mondial vin la
Cheile Grădiştei

Competiţia este o premieră pentru România. FOTOIBU.

Staţiunea din Braşov găzduieşte în premieră pentru România, Campionatele Mondiale de Biatolon pe Role, cpmpatiţie ce se va desfăşura în perioada 28-30 august.

La competiţia mondială s-au înscris peste 200 de sportivi (124 băieţi şi 92 fete) din 26 de ţări. Potrivit site-ului Federaţiei Internaţionale de Biatlon (IBU) care prezintă şi imagini cu staţiunea din Braşov, La Cheile Gdădiştei  sunt aşteptaţi să-şi apere titlurile cucerite anul trecut slovena Teja Gregorin (sprint şi pursuit), Ondrej Moravec (Cehia - sprint), Michael Rösch (pursuit), dar şi ştafeta mixtă a Cehiei format din Veronika Vitkova, Gabriela Soukalova, Ondrej Moravec, Michal Slesingr. Această ştefetă este şi campioană mondială pe zăpadă, titlu curerit în martie 2015 în Finlanda.

În 28 august  este programată ştafeta mixtă. În 29 august sunt probele de sprint ale juniorilor şi seniorilor, iar în 30 august sunt cursele de pursuit (participă primii 60 de sportivi  în ordinea clasării de la sprint).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările