Poliţiştii caută un bătrân dat dispărut. De o săptămână bărbatul este de negăsit

Poliţiştii caută un
bătrân dat dispărut. De o săptămână bărbatul este de negăsit

Ion Constantin Foto: IPJ Brăila

Un bărbat de 40 de ani, din municipiul Brăila, a anunţat Poliţia după dispariţia, din noaptea de 11 spre 12 mai, a tatălui său, Ion Constantin, în vârstă de 72 de ani.

Luni, 18 mai, ora 16,00, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Brăila, a sesizat dispariţia, din noaptea de 11 spre 12 mai, a tatălui său, Ion Constantin, în vârstă de 72 de ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliul său, din comuna Unirea, şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 de centimetri, constituţie slabă, părul grizonat, drept, tuns scurt, ochii căprui, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: nu se cunoaşte.          

Pentru Ion Constantin s-a solicitat căutarea la nivel naţional şi internaţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: