VIDEO Momentul în care un camion este spulberat de un tren plin cu pasageri. Locomotiva a sărit de pe şine

VIDEO Momentul în care un camion este spulberat de un tren plin cu pasageri. Locomotiva a sărit de pe şine

Camionul s-a răsturnat după ce a fost lovit de locomotivă FOTO botosaneanul.ro

Un camion încărcat cu nisip a fost spulberat de un tren plin cu călători. Incidentul a avut loc chiar în municipiul Dorohoi, pe calea ferată care tranzitează oraşul. În urma impactului, meanicul locomotivei a fost rănit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri seară, un camion încărcat cu nisip a fost lovit în plin de un tren plin cu pasageri, în municipiul Dorohoi. Incidentul s-a produs pe calea ferată care străbate oraşul. Şoferul camionului s-a apropiat de barieră în locul unde şoseaua intersectează calea ferată. Nu s-a asigurat şi a trecut chiar în momentul în care un tren personal se apropia în viteză. 

Şoferul camionului a apucat să accelereze, dar a fost surprins de locomotivă şi lovit în remorca plină cu nisip. În urma impactului, camionul s-a răsturnat, iar locomotiva a sărit de pe şine. În vagoanele personalului se aflau 30 de călători. Pasagerii nu au fost răniţi, reuşind să iasă singuri din vagoane. Teafăr a scăpat şi botoşăneanul care conducea camionul, singurul rănit fiind mecanicul locomotivei. Rănile sale sunt însă uşoare. Se intervine pentru degajarea căii ferate. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: