Scandalagiu reţinut după ce şi-a dat afară din casă nevasta şi soacra şi a rămas singur cu copilul de trei ani. Ameninţa cu un cuţit pe oricine voia să intervină

Scandalagiu reţinut după ce şi-a dat afară din casă nevasta şi soacra şi a rămas singur cu copilul de trei ani. Ameninţa cu un cuţit pe oricine voia să intervină

Un bărbat din Botoşani a făcut scandal, sâmbătă, le-a dat afară din locuinţă pe soţia sa şi pe mama acesteia, rămânând numai cu copilul în vârstă de trei ani şi jumătate. Bărbatul a ameninţat că îi va răni pe cei care vor încerca să intre în locuinţă, fiind înarmat cu un cuţit. Poliţiştii au intervenit, fără ca cineva să fie rănit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul prânzului, prin apel la 112 de către o femeie din municipiul Botoşani, că soţul ei a făcut scandal, este înarmat cu un cuţit şi le-a dat afară pe ea şi pe mama ei.

Bărbatul a rămas astfel în apartament cu copilul său de trei ani şi jumătate şi a ameninţat că va răni pe oricine va încerca să intre în locuinţă.

“Mai multe echipaje de poliţie au fost direcţionate la faţa locului, iar în prima fază a negocieriilor bărbatul a predat copilul de trei ani şi jumătate unei colege din cadrul Biroului de Ordine Publică”, a transmis IPJ Botoşani.

Apoi şi-a făcut apariţia în zonă şi negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale care a reuşit să-l facă pe bărbat să reunţe la acţiunile sale şi să coopereze cu poliţiştii.

El a fost dus la spital şi internat la secţia de Psihiatrie.

Bărbatul este cercetat pentru violenţă în familie şi ameninţare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările