Incident sângeros provocat de un recidivist. Motivul stupefiant pentru care a înjunghiat un om nevinovat

Incident sângeros provocat de un recidivist. Motivul stupefiant pentru care a înjunghiat un om nevinovat

Bărbatul a fost adus de urgenţă la spital FOTO btonline.ro

Un sătean din judeţul Botoşani a fost înjunghiat în zona inimii de un bărbat în faţa unei crâşme. Motivul atacului a fost unul banal şi se pare nu exista un conflict mai vechi între cei doi. Atacatorul este recidivist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică în satul Mănăstireni, judeţul Botoşani, a avut loc un incident sângeros. Un bărbat de 58 de ani a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiat în zona inimii de un consătean. Totul s-a petrecut la crâşma din sat. Bărbatul de 58 de ani s-ar fi aflat pe terasa localului atunci când a fost abordat de atacator. Acesta din urmă i-a cerut o bere. Fiind refuzat, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe săteanul de 58 de ani în piept, aproape de inimă. 

 
După care a plecat.  Martorii au sunat la 112 iar victima a fost preluată de urgenţă de o ambulanţă. Poliţiştii l-au identificat pe agresor, dar acesta a continuat să se manifeste violent fiind nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a-l reţine şi duce în arest. Agresorul este cercetat pentru tentativă de omor. Acesta este recidivist şi a fost eliberat de curând din Penitenciar. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările