Distracţie cu manele şi gesturi obscene la un centru de vaccinare din Botoşani. DSP deschide o anchetă

Distracţie cu manele şi gesturi obscene la un centru de vaccinare din Botoşani. DSP deschide o anchetă

Angajaţii s-au distrat pe ritmuri de manele FOTO btonline.ro

Scene incredibile au fost surprinse într-un centru de vaccinare din municipiul Botoşani. O parte a asistenţilor care-l deservau au organizat o distracţie cu manele şi momente comice. S-au filmat şi au publicat clipul pe o cunoscută reţea socială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imagini greu de crezut au fost făcute publice dintr-un centru de vaccinare din municipiul Botoşani. Este vorba despre cel amenajat la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi”. În lipsă de botoşăneni care să se vaccineze, o parte a angajaţilor centrului au pus de o distracţie. S-au filmat dansând pe ritmuri de manele, au jonglat cu o minge de baschet, au încercat tot soiul de scenete cu tentă comică. În plus, pe una dintre imagini o angajată arată semne obscene. 

Toate clipurile au fost distribuite pe o reţea socială foarte populară. Nu se ştie deocamdată dacă respectivii angajaţi erau în timpul programului, la finalul acestuia sau într-o pauză. Cert este că DSP va face o anchetă la respectivul centru de vaccinare. ”Nu mă pot pronunţa acum, va trebui să discutăm cu acele persoane şi să vedem când au fost făcute acele filme şi în ce context. Dar nu este un lucru care să le facă cinste. Vom anunţa şi reprezentanţii Primăriei Botoşani, instituţie care este angajatorul direct al acestora.”, a precizat Monica Adăscăliţei, director DSP Botoşani pentru btonline.ro, acolo unde pot fi vizionate şi clipurile cu angajaţii centrului de vaccinare. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările