Cum a omorât un adolescent, cu o singură palmă, un bărbat de 56 de ani. Tânărul este elev la liceu

Cum a omorât un adolescent, cu o singură palmă, un bărbat de 56 de ani. Tânărul este elev la liceu

Bărbatul a rămas mort pe scaunul de la bar FOTO botosaninews.ro

Un adolescent de 16 ani a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi omorât un om cu o lovitură de palmă. Victima avea 56 de ani şi ar fi decedat pe loc. Tânărul este elev în clasa a X-a.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Stăuceni, aflată în imediata apropiere a municipiului Botoşani. Joi seara un grup de tineri stătea de vorbă lână un local din centrul localităţii. Unul dintre consumatorii localului, un bărbat de 56 de ani, ar fi vociferat către tinerii adunaţi. 

Unul dintre adolescenţi, un tânăr de 16 ani, s-a apropiat de bărbatul care stătea pe scaun şi l-a lovit puternic cu palma, după care a plecat. La scurt timp sătenii care se aflau în bar şi-au dat seama că botoşăneanul lovit nu mai mişcă pe scaun. 

Un echipaj de ambulanţă venit la faţa locului a constatat că bărbatul a decedat. Poliţia a preluat cazul. L-a ridicat pe tânăr de acasă şi îl cercetează pentru lovituri cauzatoare de moarte. Acesta este elev la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” din municipiul Botoşani. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: