Pensionari italieni, sex cu două surori minore din România contra unor sume ridicole sau reîncărcări telefonice

Pensionari italieni, sex cu două surori minore din România contra unor sume ridicole sau reîncărcări telefonice

Fetele au fost exploatate sexual în schimbul unor sume ridicole. FOTO: Arhivă

Doi pensionari italieni originari din localitatea Pietrarubbia, provincia Pesaro, sunt judecaţi pentru prostituţie cu minori după ce au făcut sex cu două surori românce de 15, respectiv 16 ani. Procurorul de caz a cerut condamnarea lor la cinci ani de închisoare.


Potrivit ziarului Il Resto del Carlino, faptele s-au petrecut în anul 2015 şi s-au desfăşurat pe durata a cel puţin trei luni. Cei doi pensionari, cu vârsta de 78 şi 69 de ani, au ajuns în atenţia carabinierilor după ce un cetăţean marocan, care ştia ce fac minorele, a încercat să le violeze. În urma unor investigaţii detaliate s-a descoperit că cele două minore românce se prostituau, cu acordul părinţilor lor. 
 
Sex în schimbul unei reîncărcări telefonice
 
Anchetatorii au demonstrat că cei doi pensionari italieni, profitând de situaţia economică a celor două minore, făceau sex cu ele contra cost. Sumele pe care le primeau fetele erau ridicole, între 20 şi 50 de euro sau de multe ori chiar în schimbul unei reîncărcări telefonice. 

Pentru a vorbi codificat la telefon, când cei doi chemau minorele să facă sex în apartamentul lor, foloseau fraza „Ne vedem la numărul 5”. De multe ori partidele de sex se desfăşurau chiar şi în parcul din localitate. 
 
Potrivit publicaţiei Il Resto del Carlino, procurorii au cerut condamnarea la 5 ani cu închisoare pentru cei doi pensionari, judecătorii urmând a se pronunţa în acest caz la începutul lunii decembrie. În faţa instanţei au ajuns şi părinţii fetelor. Procesul împotriva lor va începe în ianuarie 2020, când judecătorii trebuie să stabilească dacă ei sunt cei care au plasat fetele pe piaţa prostituţiei. 
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările