Crimă în Satu Mare. Un bărbat din Alba, înjunghiat mortal după ce a incendiat casa în care locuia agresorul

Crimă în Satu Mare. Un bărbat din Alba, înjunghiat mortal după ce a incendiat casa în care locuia agresorul

Un bărbat cu domiciliul în judeţul Alba a fost înjunghiat în gât de către un alt bărbat, într-o localitate din judeţul Satu Marem iar casa în care stătea a fost incendiată

Ştiri pe aceeaşi temă

Crima aavut loc vineri seara, în jurul orei 21.00, în localitatea Vama. Potrivit primelor informaţii, totul s-a întâmplat într-o zona defavorizată din localitate, denumită ”Peluşte”, acolo unde un bărbat, în vârstă de circa 30 de ani l-a ucis pe un alt bărbat, în vârstă de circa 50 de ani.
 
Agresorul şi-a ucis victima cu un cuţit, aplicându-i o lovitură în zona gâtului. Suspectul a fost reţinut de către poliţişti, iar cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.
 
Suspectul urmează să fie adus în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul infracţiunii de omor.
 
În cauză ar fi reţinută şi infracţiunea de distrugere prin incendiere, întrucât imobilul în care locuia agresorul ar fi fost distrus prin incendiere. Potrivit informaţiilor PresaSM, suspectul de crimă este un bărbat, în vârstă de circa 30 de ani.
 
Victima sa este un bărbat, în vârstă de circa 50 de ani, care avea domiciliul în judeţul Alba. Se pare că ambii indivizi au antecedente penale şi erau mari consumatori de alcool.
 
Medicii legişti urmează să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: