Bărbatul care a bătut cu un cablu metalic un băiat minor de 10 ani, trimis în judecată pentru violenţă în familie

Bărbatul care a bătut cu un cablu metalic un băiat minor de 10 ani, trimis în judecată pentru violenţă în familie

Bărbatul şi-a acoperit faţa pentru a nu putea fi fotografiat

Bărbatul din Alba, care şi-a lovit un nepot de 10 ani cu un cablu metalic pentru că i-ar fi sustras 200 de lei a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Ştiri pe aceeaşi temă

S. Gheorghe Vasile este acuzat de violenţă în familie, infracţiune pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 3 luni la 2 ani.
 
Bărbatul în vârstă de 35 de ani locuia împreună cu nepotul său. Agresorul a crezut că băiatul de 10 ani i-a luat 200 de lei din cameră şi i-a aplicat o pedeapsă pe care să o ţină minte. L-a lovit cu un cablu metalic fără milă peste mâini şi peste spate. Copilul a povestit tot ce s-a întâmplat profesorilor, iar aceştia au anunţat poliţiştii. Potrivit constatărilor medicului legist, minorul a a avut nevoie de 6 - 7 zile de îngrijiri medicale după ce a fost lovit peste spate şi braţe cu un cablu metalic.
 
”În data de 19.10.2019, în jurul orei 22:00, în locuinţa sa din comuna Meteş, pe fondul suspiciunii că nepotul său S.C.I., în vârstă de 10 ani, i-ar fi sustras din locuinţă o sumă de aproximativ 200 lei, inculpatul S.G.V. l-a prins pe acesta de mână şi i-a aplicat mai multe lovituri peste spate cu un cablu metalic cu înveliş din cauciuc, cauzând victimei leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare 6-7 zile de îngrijiri medicale. 

Inculpatul S.G.V. a fost reţinut în data de 21.10.2019 pe o perioadă de 24 ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Alba, iar prin ordonanţa procurorului din data de 22.10.2019 s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul S.G.V. pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 22.10.2019, până la data de 20.12.2019 inclusiv”, se precizează în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.
 
Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia luni, 4 noiembrie 2019. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: