Cum arată „cea mai bună vilă din lume“ şi ce dotări impresionante are FOTO

Cum arată „cea mai bună vilă din lume“ şi ce dotări impresionante are FOTO

„Villa Resort,  „Cea mai impresionantă vilă privată din lume“

Obiectivul turistic se află în apropierea capitalei thailandeze Bangkok, la cinci minute de plajă, iar marile sale atuuri sunt luxul şi intimitatea totală de care au parte cei care îi calcă pragul

Ştiri pe aceeaşi temă

Complexul turistic Villa Resort este situat la două ore de capitala Thailandei şi a fost recent desemnat „cea mai bună vilă din lume“ în cadrul Premiilor Boutique Hotel

„Un loc de odihnă luxos într-un paradis cu peste 1.000 de metri pătraţi de piscine private şi un personal de 60 de angajaţi oricând la dispoziţia turiştilor“, spun cei care i-au oferit titlul. 

Bangkok a fost recunoscut drept cel mai popular oraş din lume timp de trei ani la rând, acesta fiind unul din atuurile complexului, însă proprietarii asigură că intimitatea şi liniştea sunt garantate. 

Proprietatea se întinde pe o suprafaţă de 150.000 de metri pătraţi şi se află la doar cinci minute de plajă, scrie Bussiness Insider. Complexul dispune de 7 vile, însă proprietarii nu acceptă cazarea a mai mult de doi adulţi (şi cel mult doi copii) în fiecare dintre ele. 

Tarifele pentru închiriere încep de la 150.000 de dolari pe săptămână pentru întreaga proprietate, un preţ pipărat, dacă o considerăm o vilă cu şapte apartamente.

Turiştii cazaţi în complex beneficiază de paturi uriaşe şi privelişti fascinante, jacuzzi în aer liber, spa, o sală de jocuri, o sală de fitness şi chiar de un cinematograf propriu. Villa Resort are nu mai puţin de nouă săli de masă, iar un chef personal pregăteşte preparate tradiţionale folosind exclusiv ingrediente locale. 

De asemenea, există un acvariu cu un geam de 50 de metri pătraţi, care adăposteşte peste 50 de specii de peşti tropicali. În plus, proprietarii pun la dispoziţie iahturi pentru croaziere de lux.

FOTO boutiquehotelawards.com

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările