Eroul patruped. Un câine a parcurs 91 de kilometri pentru a ajunge la fosta casă a stăpânilor săi VIDEO

Eroul patruped. Un câine a parcurs 91 de kilometri pentru a ajunge la fosta casă a stăpânilor săi VIDEO

Cleo şi stăpâna sa

Un labrador în vârstă de 4 ani, dispărut de la domiciliu, a fost găsit pe veranda fostei case a stăpânilor săi. Patrupedul a reuşit să parcurgă nu mai puţin de 91 de kilometri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un labrador în vârstă de 4 ani a fost găsit la 91 de kilometri de casă, în faţa fostei locuinţe a stăpânilor săi. Familia nu mai locuia în casa din Kansas de aproape doi ani, dar patrupedul a fost găsit de actualii proprietari.

„Eu şi soţia mea tocmai ajunsesem acasă. Cleo era pe verandă, în faţa uşii de la intrare. Părea că aşteaptă pe cineva“, a declarat Michael Colton.

Labradorul nu purta zgardă, dar era prea bine îngrijit ca să fie al nimănui. Aşa că actualii proprietari au mers la o clinică veterinară să vadă dacă patrupedul are microcip. După găsirea cipului, s-a aflat şi numele proprietarului.

„În acel moment soţia mea a realizat că numele stăpânului este acelaşi cu numele fostului proprietar al casei", a povestit bărbatul.

Micheal Colton l-a căutat pe proprietarul câinelui pe Facebook şi a văzut că anunţase dispariţia lui Cleo.

„I-am spus că i-am găsit câinele, dar când a auzit unde se afla a rămas fără cuvinte“.

Cleo a călătorit peste 90 de kilometri, din statul Kansas, până la vechea casă din Missouri, stăpânii săi neexplicându-şi cum a reuşit să ajungă la vechea lor locuinţă, mai ales că la un moment dar ar fi trebuit să traverseze un râu sau să treacă apa pe un pod foarte aglomerat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: