Un bărbat care a întârziat câteva ore la propria nuntă şi-a găsit mireasa măritată cu un alt bărbat. Cum s-a întâmplat totul

Un bărbat care a întârziat câteva ore la propria nuntă şi-a găsit mireasa măritată cu un alt bărbat. Cum s-a întâmplat totul

Doi tineri indieni au ajuns la poliţie în ziua căsătoriei lor FOTO Shutterstock

Un bărbat care a întârziat câteva ore la propria nuntă a constatat că, în acest timp, femeia cu care urma să-şi petreacă restul zilelor îşi găsise deja un alt partener.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mirele a ajuns cu doar câteva ore întârziere la ceremonia programată vineri, 4 decembrie, la ora 14.00, în oraşul indian Bijnor. 

Potrivit Times of India, când a ajuns, bărbatul a aflat că femeia nu numai că nu mai voia să se mărite cu el, ci, mai mult, îşi găsise un alt pretendent - un tânăr din vecini - cu care s-a şi căsătorit după câteva ore.

Potrivit presei locale, cei doi tineri avuseseră o primă ceremonie de nuntă în urmă cu câteva săptămâni, una tradiţională, care, însă, nu are efecte legale. După această ceremonie, mireasa nu s-a mutat în casa familiei soţului, pentru că nu fuseseră respectaţi toţi termenii înţelegerii prenupţiale.

Se pare că întârzierea mirelui la cea de-a doua ceremonie s-a datorat unor solicitări de ultimă oră făcute de socrul mare, care a iscat astfel un conflict. În plus, el le-a cerut părinţilor miresei o bicicletă şi o sumă mare de bani.

Bărbatul părăsit a reclamat la poliţie familia miresei spunând că, atunci când a ajuns cu întârziere la nuntă, a fost sechestrat şi jefuit de obiectele personale de valoare pe care le avea asupra lui – bijuterii pe care avea de gând să i le dăruiască chiar viitoarei sale mirese.

Bărbatul a susţinut şi că rudele sale au avut parte de acelaşi tratament: au fost încuiate într-o cameră de către familia miresei şi jefuiţi de obiectele de valoare pe care le aveau asupra lor.

Poliţia a început o anchetă pentru a stabili dacă tâlhăria a avut loc sau dacă este vorba doar de o răzbunare a mirelui părăsit.

Vorbind despre incident, un ofiţer indian a declarat: „Ambele familii au depus plângeri una împotriva celeilalte. În cele din urmă, au reuşit să ajungă la un compromis. Dar mireasa nu mai vrea să aibă nicio legătură cu cel care trebuia să-i fie soţ.“ 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: