Povestea transsexualului cu şapte copii, care trăieşte ca o fetiţă de şase ani: „Dragă tată, este ruşinos pentru mine să te văd îmbrăcat în femeie”

Povestea transsexualului cu şapte copii, care trăieşte ca o fetiţă de şase ani: „Dragă tată, este ruşinos pentru mine să te văd îmbrăcat în femeie”

În trecut, numele lui Stefonknee  În trecut, numele lui Stefonknee era Paul, un membru dedicat al bisericii catolice şi un mecanic iscusit.era Paul, un membru dedicat al bisericii catolice şi un mecanic iscusit. FOTO Daily Mail

Un canadian trecut bine de prima tinereţe, căsătorit şi tatăl a şapte copii, şi-a părăsit familia pentru a-şi retrăi copilăria. Astfel, bărbatul s-a „transformat” într-o fetiţă de şase ani, pe nume Stefonknee.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un canadian în vârstă de 52 de ani, tatăl a şapte copii, şi-a abandonat familia pentru a trăi aşa cum îşi doreşte, ca o fetiţă de şase ani pe nume Stefonknee Wolscht, conform Daily Mail”.
 
Bărbatul, originar din Toronto, a mărturisit prin intermediul unui videoclip publicat pe „The Daily Xtra” că a realizat că este transsexual încă de la vârsta de şase ani, când era gelos pe rochiţele colegelor de şcoală. Cu toate acestea, a înţeles ce înseamnă abia la maturitate, când s-a despărţit de soţia sa, Maria, după ce aceasta i-a spus că trebuie „să înceteze cu nebunia sau trebuie să plece”. Acum, Stefonknee locuieşte cu un cuplu de bătrâni cărora le spune „mami şi tati”, poartă haine de copii şi îşi petrece timpul jucându-se şi colorând, alături de ceilalţi nepoţi al cuplului. Familia ei adoptivă o acceptă aşa cum este, spune Stefonknee, care încearcă să îşi retrăiască copilăria.
 
„Nu pot nega faptul că am fost căsătorit sau că am copii, dar am mers înainte, întorcându-mă, de fapt, la a fi copil. Simt că nu vreau să fiu adult acum. Am părinţi adoptivi, mami şi tati, care mă acceptă ca şi fetiţă. Iar copiii şi nepoţii lor mă sprijină de asemenea. Acum un an trăiam ca o fetiţă de opt ani, dar nepoţica părinţilor mei avea şapte ani şi a spus că vrea ea să fie sora mai mare. Aşa că am stabilit că eu voi avea şase ani”, a povestit transsexualul.
 
 
Iarna, Stefonknee câştigă bani curăţând curţile vecinilor de zăpadă, dar când se întoarce acasă, în sânul familiei adoptive, este din nou copil. „O numim terapie prin joacă. Fără medicamente, fără gânduri sinucigaşe. Pur şi simplu mă joc”, mai spune aceasta.
 
În trecut, numele lui Stefonknee era Paul, un membru dedicat al bisericii catolice şi un mecanic iscusit. În videoclip, aceasta povesteşte că ştia că este transsexual dinainte de a se căsători cu Maria, însă nu se înţelegea pe sine şi îi era teamă să fie diferit. Maria a fost suprinsă la început de afinitatea soţului său, Paul, pentru hainele feminine, dar a încercat să îl înţeleagă. Ba chiar i-a cumpărat o fustă, o cămaşă şi un pulover pentru femei. Cu toate acestea, femeia nu a putut accepta că bărbatul cu care s-a căsătorit este transsexual. Pe când avea 44 de ani, Paul le-a mărturisit copiilor că este, de fapt, femeie, şi i-a rugat să scrie ce simt. 
 
 
„Dragă tată, este ruşinos pentru mine să te văd îmbrăcat în femeie, dar dacă asta îţi doreşti cu adevărat, este ok pentru mine. Cu dragoste, Petter”, i-a scris unul din fii săi, în timp ce ceilalţi i-au spus că sunt scârbiţi de felul în care se îmbracă şi că se poartă mai mult ca o mamă, nu ca un tată. Când Maria a refuzat să îl accepte, Paul s-a mutat în Toronto şi s-a transformat în Stefonknee. La câteva luni de la începerea tratamentului cu hormoni, a încercat să se sinucidă şi a stat o lună în spital. Din cauza identităţii sale sexuale, şi-a pierdut slujba de mecanic şi a rămas fără adăpost. „Să fiu transsexual a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit să îl fac vreodată”, spune Stefonknee. 
 
În 2012, când fiica sa, Amanda, s-a căsătorit, Stefonknee a fost invitată la nuntă, însă doar dacă promite să se îmbrace în bărbat şi să stea în spatele bisericii, fără să vorbească cu nimeni din familie. În acea zi, transsexualul s-a gândit la sinucidere pentru a doua oară.
 
Din fericire, Stefonknee a fost acceptată de un grup religios din Toronto, Metropolitan Community Church of Toronto. „Am plătit un preţ mare atunci când am ales să trăiesc aşa cum simt. Am pierdut totul şi ce era mai rău s-a întâmplat. Dar o să fiu eu, o să arăt şi altora că este în regulă să fii feminin, chiar dacă eşti bărbat”, a mai spus Stefonknee.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările